Algemene voorwaarden van Buffalo Bags

Bij het plaatsen van een bestelling geef je als koper aan akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. Je leest ze hieronder.

 1. Alle vermelde prijzen zijn in euro's inclusief btw en exclusief verzendkosten.
   
 2. Betaling is mogelijk via iDEAL of via een rechtstreekse overboeking op IBAN: NL26RABO 015.70.35.506 t.n.v. Bobijn te Kruisland.
   
 3. Na plaatsing van een bestelling ontvang je een automatische bevestiging van jouw bestelling.
   
 4. Betaling dient uiterlijk binnen 7 dagen na plaatsing van de bestelling te geschieden. Indien de betaling niet binnen deze termijn is ontvangen, dan behoudt Buffalo Bags zich het recht voor om de bestelling (na een herinneringsmail) te annuleren.
   
 5. Je bestelling wordt - mits voorradig - zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 1 week na ontvangst van je betaling verzonden via PostNL.
   
 6. Mocht onverhoopt blijken dat (een gedeelte van) jouw bestelling niet geleverd kan worden, dan neemt Buffalo Bags contact met je op om een alternatief aan te bieden. Wil je geen alternatief, dan kun je het bestelde artikel kosteloos annuleren. Reeds betaalde gelden worden in dit geval per omgaande teruggestort op jouw rekening.
   
 7. Buffalo Bags verpakt haar artikelen uiterst zorgvuldig, echter kan zij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of het verloren gaan van verzonden artikelen. Verzending is in alle gevallen voor risico van de koper.
   
 8. De mogelijkheid bestaat om jouw bestelling na betaling op te halen bij Buffalo Bags (alleen op afspraak). Geef bij je bestelling aan dat je de producten wilt ophalen. Buffalo Bags neemt dan contact met jou op om een afspraak te maken.
   
 9. Je hebt de mogelijkheid om jouw bestelling binnen 7 dagen na ontvangst en zonder opgaaf van redenen te retourneren. Wil je een product retourneren, breng Buffalo Bags hiervan op de hoogte met een e-mail. Het bestelde product dient zich in de originele staat te bevinden en met alle geleverde toebehoren in de originele verpakking te worden teruggezonden. Na ontvangst van jouw retourzending zal Buffalo Bags de producten controleren. Daarna zal zij jouw betaling, met aftrek van de verzendkosten, terugstorten op jouw rekening. Retourzendingen onder rembours worden geweigerd. Van dit herroepingsrecht zijn uitgezonderd producten die speciaal voor jou en conform jouw specificaties in opdracht zijn vervaardigd.
   
 10. Jouw persoonlijke gegevens worden uitsluitend door Buffalo Bags gebruikt. In geen geval verstrekken wij jouw gegevens aan derden.

  Veel winkelplezier!
  Buffalo Bags

 

© 2012 - 2024 Buffalo Bags | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel